Suriye’nin iç bölgelerindeki IŞİD mevzileri bombalanıyor

Suriye’nin iç bölgelerindeki IŞİD mevzileri bombalanıyor

Suriye-Türkiye sınırının iç bölgelerinde IŞİD ile diyer örgüt grupları arasında çatışmalar yaşanırken türkiye savaş uçaklarıda halep ve çevresinde bulunan IŞİD mevzilerini bombardıman yağmuruna tutdu. Türkiye sınır hattında zırhlı araçlarda devriye geziyo

Suriye-Türkiye sınırının iç bölgelerinde ÖSO ile IŞİD militanları arasında çatışmalar sürerken, Kilis sınırına yakın bölgelerde sessizlik hakim. Mera ile Telrıfat kasabasına bağlı köylerde ise dumanlar yükseliyor.

Türkiye’nin de yer aldığı koalisyona ait uçaklar, Türkiye-Suriye sınırından geçerek Halep ve çevresinde bulunan Türkiye sınıra 20 kilometre uzaklıktaki IŞİD mevzilerini vuruyor. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sınır hattında zırhlı araçlarla devriye geziyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.