Suriye'nin Türkiye sınırındaki Telabyad halkı Türkiyeye Akın Etti

Suriye'nin Türkiye sınırındaki Telabyad halkı Türkiyeye Akın Etti

Süriyede'ki Koalisyon Uçakları Telabyadı Bombalarken Telabyad halkı Trkiyenin Sınır Akçakaleye Akın etti . Sınır Hattında ise türk askeri geniş güvenlik önlmeleri aldı

Telanyad kentinde yaşayan yüzlerce Suriyeli, ölüm korkusu nedeniyle ev ve iş yerlerini bırakarak, Akçakale Sınır kapısına akın etti. Tel örgü önünde toplanan binlerce Suriyeli, Türkiye geçiş yapmak istiyor. Sınır hattında ise Türk askeri ise geniş güvenlik tedbirleri alarak, Suriyelilerin ülkeye kaçak girişini önlemeye çalışıyor.

Sınırdaki yığılma Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki sınıra yakın evlerden çıplak gözle izleniyor. Evlerinin çatı ve balkonlarına çıkan vatandaşlar, Suriyelilerin bekleyişini merakla izliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.