Survivor 2017' Kerimcan Durmaz Sürprizi! Fenomen Katılacak Mı?

Survivor 2017' Kerimcan Durmaz Sürprizi! Fenomen Katılacak Mı?

Acun Medya'nın fenomen programı Survivor yeni sezonu heyecanla bekleniyor.Programın ne zaman ve kimlerin katılacağı merakla bekleniyor.

TV8'de yayımlanan Acun Medya'nın yapımcısı olduğu Survivor 2017 heyecanla bekleniyor.Sunuluğunu Acun Ilıcalı'nın yapacağı Survivor 2017'de hangi yarışmacıların katılacağı ve ne zaman başlayacağı merakla bekleniyor.Survivor 2017 hakkında tüm detaylar haberimizde...

Survivor 2017 Yarışmacılarından Birkaç İsim Açıklandı!

Acun Ilıcalı, yeni sezon hazırlıklarının tüm titizlikle devam ettiğini belirterek,yeni sezonda yine iddialı ve heyecan dolu bir yarışma ile ekranlara geleceğini söyledi.Yarışmacıların isimlerini tek tek açıklanmasının daha heyecanlı olduğunu söyleyen medya patronu Ilıcalı,Survivor 2017'de çok sürpriz isimlerin olacağını açıkladı.Acun Ilıcalı'nın yarışmacılardan 2-3 ismin çok ses getireceğini ve "Söylesem çok gülerseniz,fakat söylemem" ifadeleri seyirciler tarafından daha çok merak edildi.

Survivor 2017 Yunanistan'da da Olacak!

Survivor'un yeni sezonu hakkında açıklamalar yapan Acun Ilıcalı,yüksek bir ihtimalle yarışmanın Yunanistan'da da yapılacağı bilgisini verdi.Bu yarışmada Yunan Ünlüleri ve Gönüllüleri yer alacak.Yunan konsepinide Dominik'te çekeceğini ifade eden Ilıcalı,bunu yarışma için 'benide heyecanlandırıyor' ifadesine yer verdi.Acun Ilıcalı,Yunanistan yarışmalarını seyredebilmek için öğleden sonra bu yarışmaya katılacak.

Survivor 2017 Başvuruları Hakkında

Fenomen yarışmaya başvurular her geçen yıl daha artmakta.İnternet üzerinden online yapılan başvurunun ilk aşamasında katılımcılar çeşitli sorular yöneltiliyor.Başvuru formunda sağlık durumu ve yeteneklerine yönelik doğrultun sorularla beraber,eski yarışmacılar ile ilgilide bir çok soru yer alıyor.

Survivor 2017 Başvuru Formu Hakkında!

Yarışma Mülakatında En Çok Sorulan Sorular

  1. Yokluğunda dayanamayacağınız 3 şey nedir?
  2. Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olurdu?
  3. Daha önce survivorlardan hangi yarışmacıyı kendinize yakın buluyorsunuz?
  4. Karanlıktan korkar mısınız?
  5. Boyunuz ne kadar?
  6. Herhangi bir sağlık probleminiz var mı?
  7. Yüzme biliyor musunuz, ne derecede?

 2017'de Ki Büyük Ödül

Yarışmanın sonucunda olan 500 Yüz Bin TL değerinde ki ödülün yanı sıra televizyonlarda tanınmakta bir ödül olabilmekte. Bundan önce ki yarışmaya katılan kişilerin dizi teklifleri aldıkları ve bir çok reklam filminde oynadıkları gerçeği unutulmamalı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.