Survivor Begüm ve Hilmicem Arasında Neler Oluyor!

Survivor Begüm ve Hilmicem Arasında Neler Oluyor!

Ekranların izlenme rekorları kıran Survivor All Star' da yarışmanın sonlanması akabinde bomba açıklamalar yarışmacılardan geldi. Begüm ve Hilmicem arasındaki yakınlaşmaya da son nokta koyuldu. Begüm ve Hilmicem aşk yaşıyorlar mı?

Reyting rekorları kıran Survivor All Star finalinin ardından akıllara takılan sorulardan biri de Begüm ve Hilmicem arasındaki aşk iddialarıydı. Hürriyet'te açıklama yapan Hilmicem bu iddialara nihayet noktayı koydu. Takım arkadaşları tarafınan 'Turabi'nin yancısı' olarak gösterilen Hilmicem bu konu hakkında bunları belirtti .
 
'Birbirimizle sadece fikir alışverişi yaptık. Hep onun arkasındayım. Ben hep kalbimin sesini dinledim. Para için kardeşin kardeşi sattığı bir zamanda Turabi benim dostum oldu. Ben efendiyim diye benim arkadaşım da efendi olacak demek değil. O sivri bir insan fakat önemli olan güven duygusu.'
 
BEGÜM İLE AŞK YAŞADINIZ MI?
Başarılı yarışmacı Hilmicem'e, Begüm ile aralarında çıkan aşk dedikoduları sorulduğunda ise net bir dille cevap verdi. 'Asla öyle bir şey yok. Onu kardeşim gibi görüyordum.'

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.