Takke düştü kel göründü!

Pkk yetmezmiş gibi bu kez de M.Kemal"i Fetö ile ilişkilendirmişler. Mâlum fotoğrafın şifresini gazeteci yazar Fuat Uğur deşifre etti.

Meğer fotoğraftaki muhatap Fetullah Gülen"in dedesiymiş.

Fuat Uğur konuyla ilgili makalesinde,

Mustafa Kemal Paşa’nın uğradığı köyler arasında KORUCUK KÖYÜ de vardı. Korucuk Pasinler ile Sarıkamış arasındaki demir yolu üzerindeki istasyonlardan (şimdi istasyon yok) biriydi. Pasinler’e en yakın köy. Bugünkü adı Şehit Burak Karakoç Mahallesi. (****)

İşte Ekrem İmamoğlu’nun makam odasına asılan bu fotoğrafın Korucuk köyünde çekildiği ileri sürülüyor.
Sebebini şimdi açıklayalım. KORUCUK KÖYÜ FETÖ elebaşı FETULLAH GÜLEN’İN DOĞDUĞU KÖY.

Bu fotoğraf Fetullah Gülen’in yeğeni şimdi firari olan eski STV spikeri Kemal Gülen tarafından Genelkurmay, TRT ve Anadolu Ajansı arşivlerinden çıkarıldı ve o zamanki “Cemaat basınında” bol bol kullanıldı. İddia edilen odur ki Mustafa Kemal Paşa’nın konuştuğu o kişi de Fetullah Gülen’in Halil dedesidir.

Fotoğraf FETÖ elebaşı Gülen için son derece sembolik bir öneme sahip. Bu yüzden tablonun bir benzeri o zamanki adıyla Cemaat mensupları tarafından 28 Şubat döneminde ziyaret ettikleri Genelkurmay Başkanlığı’na armağan olarak götürüldü." olarak duyurdu.

İmamoğlu"nun eline kim verdi bilmem ama,

Böylelikle sözde demokratik sosyalistlerin, "Evanjelik müslümanlarla" münasebetinden türeyen oportünizmin son yumurtasıyla tanışmış olduk.

Şimdi merak ediyorum, bir tane Atatürkçü çıkıp da lanet edecek mi bu soytarılara? Yoksa, karga kovalamaya devam mı?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.