Tamam kardeşim tamam! Siz haklı çıkın ben de mutlu olayım.

Ankara seçimleri riskli dediğimde de başımın etini yiyenler olmuştu. Hakeza İzmir”i bu vaziyette alamayız dediğimde de...

Aydın”da seçim kazanmak için gerekli çalışmayı seneler önce başlatmalıydınız, bu haliyle matematik ilmini inkar ediyorsunuz dediğimde de,

Ne içiyorsun sen? diye sormuşlardı.

İstanbul’da kaybettiğimiz 800 bin oyun muhasebesini yapmak dururken, hırsız var diye bağırmanın bize ne kazandıracağını bekleyip görelim.

Bazı arkadaşlarımız temenni ile öngörüyü ısrarla birbirine karıştırıyorlar.

Bugün onca hizmete rağmen Reis”in oyu yüzde 70 e dayanmadıysa ve istanbul”da yüzbinlerce oy fark atamadıysak,

Sebebi sadece bu rehavetin eseridir.

Benim korkum İstanbul falan değil...Bu kafayla gidersek 2023 de yaşayacağımız hezimetten ve elde ettiğimiz tüm kazanımların bir bir heba olması ihtimalinden ölümüne korkuyorum.

Seçim sonuçlarına boyun eğilmeliydi, demiyorum.

Öncelikle kurumsal olarak özeleştiri yapacaklar, ardından da İtirazı yapıp çekileceklerdi.

Çıkardıkları yaygarayla siyasi sorumluluk üstlendiler. Bu sefer de kaybedersek İmamoğlu ve onu aday yapan zihniyeti aklamış olacağız.

Her neyse İstanbul seçimleriyle ilgili mevzuyu kapatıyorum, dediğim gibi inşallah temenniler hakikat olur.

Vesselam!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.