İbrahim Halil ER

İbrahim Halil ER

Tasavvufa Bir de Böyle Bakalım

BU BİR KURGUDUR...

Sevgiliye Giden Yol isimli Nakşibendi Sosyal Kulubümüzde üyelerimize yaşam koçluğu dersleri verilmektedir.

Yaşam koçu üstadımız ŞEYH Hidayet Allahverdi yönetiminde verilecek olan derslere katılım ücretsiz olup, sınırsız çay ikramımız da bulunmaktadır.

Yaşam Koçu Üstadımız bu konudaki bilgi ve deneyimlerini Mekke, Medine, Norşin, Menzil, Cizre, Konya, İstanbul Dergahlarında elde etmiş olup, bu kursları bitirdiğine dair sertifika da almıştır. Sertifikası imam-ı Rabbaniye dayanan üstadımız, herkesi beklemektedir..

Ayrıca sahasında uzman olan Yaşam Kocumuz tarafından ücretsiz terapi seanslarımız da mevcuttur.

Daha iyi bir hayat düzeni sağlamanız ve çakralarınızın uyumlu çalışması için Yaşam koçumuz tarafından önerilen günlük beş seanslık egzeksiz çalışmaları size daha huzurlu bir hayat sağlayacaktır.

Yaşam koçumuz aynı zamanda su ile de terapi yapmaktadır. Güne su terapisi ile başlamak size sağlıklı ve huzurlu bir gün sağlayacaktır. Su-el adını verdiğimiz su terapisi ile vücudumuzda birikmiş olan negatif enerjinin boşalması sağlanmaktadır. Özellikle vücudumuzun görünen kısımlarına su ile uygulayacağımız terapi ile daha zinde olacaksınız.

Yaşam koçumuz Rabıta adını verdiği zihni arındırma ve düşüncede odaklanma seansları da yapmaktadır.

Kulübümüzde özel bir diyet kürü de uygulanmakta olup, haftanın en az iki günü perhiz yapılmaktadır. Böylece fazla kilolarınızdan kurtulacağınız gibi mide ve bağırsak sorunlarınız da asgariye inmiş olacaktır.

Kulübümüzde haftanın bir günü herkes açık egzersizler yapılmakta olup, İnsanda güç ve enerji yoğunluğunu artıran özel kelimelerin tekrarlanması ile kişide o kelimelerin yayacağı pozitif gücün oluşması sağlanmaktadır.

Ayrıca insanın içindeki birikmiş olan öfke ve gerilimi yok etmek için Yaşam Koçumuz tarafından geliştirilmiş olan bazı sözlerin belli bir nefes eğitiminden sonra yüksek sesle söylenmektedir. Fakat bu kelimelerin söylenişi rast gele olmayıp nefes eğitimi ve diyagram çalışması gerekmektedir.

Yaşam Koçumuz sadece beyin ve iç sesimizi kullanma egzersizleri yaparak daha hızlı düşünme ve daha hızlı okumayı sağlamaktadır. Dilimizi çevirmeden söyleyeceğimiz kelimelerle düşünce gücümüzün de gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

Kulubümüzde haftalık hacegan terapilerinde ayna nöronlarınız harekete geçecek ve siz de çok fazla çaba sarf etmeden psişik yönünüzü güçlendirecek, çakralarınızın açıldığını hissedeceksiniz.

Yaşam koçumuzun geliştirdiği Ozon tedavisi ile de sağlıklı bir vücuda sahip olacaksınız. Özellikle fecir ile birlikte başlayan ozon kürü, kısa bir yürüyüş ve Yaşam Koçumuzun belirlediği bazı egzersizlerin yapılması ile son bulmaktadır.

Sağlık proplemi ve psikolojik sorunlar yaşayanlar için de telkin yöntemi ile çözüm üretmektedir.

Bütün bu çalışmaları Yaşam Koçumuzun verdiği kısa bir eğitim sonucu siz de artık kimsenin yardımı olmadan kendiniz uygulayabileceksiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.