Tatvan'da Minibüsçüler Yolu Kapattı

Tatvan'da Minibüsçüler Yolu Kapattı

Bitlis-Tatvan-Ahlat kavşağındaki kazada 1 kişi ölmüş ve 6 kişi yaralanmıştı.Minibüsçülerde eylemlerini yol kapatarak yaptı.

Bugün öğle saatlerinde meydana gelen kaza, bir kişinin ölmesi ve 6 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanmıştı.Minibüs şoförleride yol kapatarak tepkilerini gösterdiler.

Tatvan-Ahlat yol kavşağında yüklü tırın yolcu minibüsüne çarpması ile zincirleme kaza meydana geldi.Daha önce ki zamanlarda ölümle sonuçlanan onlarca kazaya rağmen hala önlem alınmamasına minibüs şoförleri tepkilerini kontak kapatarak gösterdi ve yetkililerden bu ölüm kavşağına çözüm bulmalarını istediler.Şoförler adına açıklama yapan Kooperatif Başkanı Avcı,levha ve uyarı olmamasına tepki gösterdi.

Kazada hayatını kaybeden Kenan Tuğal'ın,bir yıl önce evlenip 5 gün önce hastanede doğum yapan eşini ziyarete gittiği öğrenildi.

Eylem yapan şoförler Emniyet Yetkililerinin ikazları sonucunda yolu tekrardan trafiğe açtı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.