Tavuk Fabrikası İşçilerini Taşıyan Servis ile Kamyon Çarpıştı

Tavuk Fabrikası İşçilerini Taşıyan Servis ile Kamyon Çarpıştı

Akşam vardiyasında çalışan işçileri taşıyan servis kamyonla çarpıştı.Kazada 1 kişi hayatını kaybederken,39 kişide yaralandı.

Kaza,saat 22.00 civarında Bolu-Mudurnu asfaltında Seyit Köyü yakınlarında meydana geldi.Tavuk fabrikasında, akşam vardiyası işçileri fabrikaya götüren Mehmet Yaman kontrolündeki servis,karşı istikamatten gelen ve iddialara göre karanlık olduğu için öndeki traktörü son anda farkederek diğer şeride geçen Seyfettin Erkan yönetimindeki kamyonla çarpıştı.Çarpmanın etkisiyle servis devrilip sürüklenmeye başladı ve servis şoförü olay yerinde hayatını kaybetti.38 işçi ve kamyon sürücüsü yaralandı.Olay yerine bir çok ambulans sevk edilerek,yaralılar hastaneler taşındı.Yaralıların durumu iyi olduğu açıklaması yapıldı.

Kaza nedeniyle Bolu-Mudurnu yolu bir süre ulaşıma kapandı. Kaza yerine gelen yaralıların yakınları gözyaşlarına boğuldu. Polisler, toplanan kalabalığı uzaklaştırmakta güçlük çekti. Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemeden sonra otobüs sürücüsü Mehmet Yaman'ın cesedi hastane morguna kaldırıldı. Otobüs ve kamyonun kaldırılmasından sonra yol ulaşıma açıldı.

Görgü tanıkları verdikleri ifadede,kamyon sürücüsünün ışıklandırması olmayan traktörü son anda faketti ve çaprmamak için karşı şeride geçtiğini,bu sırada karşıdan gelen servis otobüsüyle çarpıştığını belirttiler.Kazayla ilgili soruşturmalar savcılık tarafından başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.