TBMM Genel Kurulu: Kahramankazan Olacak! Resmi Tatil İlan Edilecek!

TBMM Genel Kurulu: Kahramankazan Olacak! Resmi Tatil İlan Edilecek!

TBMM Genel Kurulu tarafından verilen karar sonucunda Ankara'nın Kazan ilçesinin bundan sonra Kahramankazan olarak adının değiştirilecek olduğunu ve Kahramankazan ilçesinin adının böyle anılacak olduğunu açıkladı.

TBMM Genel Kurulu tarafından alınan kararlar bir kez daha vatandaşları etkilemeyi başardı, her geçen gün tatil günlerinin resmi devlet daireleri ve resmi kurumlar için arttığı tatil günlerine bundan sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü resmi tatili olacağına değinildi.

Her yıl artan tatil süreleri ve her sene daha fazla tatil günleri dolayısı ile işgücünde rekolte kaybı yaşamaya devam eden Türkiye resmi kurumlar dışında çiftçiler, tarım, saniye ve daha bir çok alanda tatil yerine daha fazla çalışmaya özen gösterilmesini talep ediyor, özellikle devletin içerisinde yer alan bir takım kurumsal çalışanların işine yarayacak olan bu tatil günlerinin vatandaşlar tarafından ise pek fazla etkisi olmayacak. 15 Temmuz'un 3. bir Kurtuluş Savaşı olarak gösterildiği şu son günlerde genel olarak demokrasinin ve milletin beraberliğini gösteren bu günün anlamı ve önemine dikkat çekmenin yeterli olduğu da ifade edilmekte. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.