Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

Tbmm’deki Ermenistan Vekili

- Usta be!

- Efendim?

- Bugün size utançlık bir haber vereceğim.

- Nasıl bir şey?

- Bilirsin ülkemizin asırlık bir siyasi partisidir CHP.

- Evet?

- Onun şu andaki Genel başkan Yardımcısı olan Ünal Çeviköz var ya…

- Evet?

- Geçtiğimiz günlerde Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına ateş açmasıyla başlayan savaş hali için şöyle demiş: Maalesef gelen haberlerde, Türkiye’den Azerbaycan’a silah yardımı yapıldığı ve cihatçı grupların Azerbaycan’a gönderildiği ifade ediliyor.

- ‘Maalesef’ mi diyor?

- Evet, çok üzgün olduğunun ifadesi… İbretlik bir vaka…  Dün akşam arkadaşlarla bu konuyu tartıştık ve arkadaşların görüşlerini aldım. Bakın bunu nasıl değerlendirdiler;

- İlk tepki, ‘yuh olsun’

- Şimdi bu sözleri den sonra, onlara oy verecek varsa, bu vatanı hak etmeyen ahmaktır.

- Bu varlık, Ermenistan’a yardıma gitse de, burada konuşmasa, daha iyi olmaz mı?

- Bir de ‘küfretmek iyi değildir’ diyorlar. İşte küfretmek, böyle durumlarda meşru sayılır. Yerlere tükürmeyin. işte size tükürülecek surat...

- Türk milletinin başına gelmiş en büyük musibet CHP'dir. Onun için söyledikleri kendilerine uygundur.

Bu adam (‘adam’ mı bilmiyorum ama) çok acele konuştu. KK, epey düşündükten sonra konuştu. Ayrı düştüler. 0 kâğıt meselesi KK ya yaradı.

- Bu tür şerefsizler hem Türkiye, hem de Azerbaycan içinden temizlemelidir!

- Bunlar elbette olacaklar. Onlara oy veren sözde Müslümanları kınıyorum, kınıyorum, kınıyorum…

- Kansızlar partisi… Partide adam olsa, onu kapının önüne koyar. Bunların hepsi kötü niyetli samimiyetsiz varlıklar. Tek samimi oldukları konu, Türk ve İslam Düşmanlığıdır.

- Bu ülkeye düşman olarak CHP ve onun kokoşları ile nonoşları ve sarhoşları ile din kaçkınları, gâvur artıklarından müteşekkil olan CHP camiasından başka düşman aramaya gerek yok,  bunlar yeterler...

- Bu adam, Ermenistan asıllı olabilir... Fotoğrafına da baktım, benzemiyor da değil yani… Utanç verici bir ifade… Yazıklar olsun CHP’ye böylesini içinde barındırıyor olmasına... Merak ediyorum bu parti içinde gerçekten milletini seven, dürüst bir kişi –varsa-  onu protesto eder mi?

- Hayır, protesto eden olmaz. Boş yere bekleme… Hatta büyük çoğunluk alkışlar, diğerleri de sadece sessiz kalırlar.

- Bu adam milletvekili… Sözüm ona Türkiye milletvekili… Ama davranışlarına bakıyorum, sanki Ermenistan parlamentosunda bir üye… Merak, hele bir sorun bakim... Ermenistan meclisinde bir tane Türk vekil var mıymış?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.