Hülya Kartal HOCAOĞLU

Hülya Kartal HOCAOĞLU

TERÖRİZMİN ARKA BAHÇESİ!..

Derler ki: 1960'a kadar Deccalin tahribat dönemidir. Ondan sonra Yecüc ve Mecüc dönemi başlar!"

70'lerde ilk olarak Asala örgütü kurulmuş ve onların da "gayesi" "Bağımsız Ermenistan" idi..

Sonra görevi Apo'ya devredip "Bağımsız Kürdistan" ayağında hep Türkiye okullarında eğitim alıp "yeşermiş" ve vatan haini üretim merkezi'ne dönen bu ülke vahim saldırılarla hep karşı karşıya kalmış!

Türkiye okullarının fulbright anlaşmasıyla 1950'lerde Amerika güdümlü olması ve komisyon kurulunda Amerika Büyükelçisinin belirleyici olmasını da eklersek!....

((Fetö bu okulların nesini beğenmemiş de gidip başka tür teröristin soru çalıcısını yetiştirmiş? :) 
Bir büyük firma kendi rakip firmasını kendi içinden kurup rekabet piyasasını kızıştırmak istemesi gibi bir şey mi? ????))

Üniversiteler Terörist yetiştirme kurumları olmaktan temizlenmezse, hocalarından not alabilmek ve "başarılı" olmak için o kafalara teslim-i silah etmeleri, mesela "Gezi eylemine katılmayanı bu dersten bırakırım veya katılanı sınavsız geçiririm!" diyerek eyleme eleman devşirmeye, dağa adam yollamaya ve terörün arka bahçesi olmaya, teröristbaşları üretmeye devam etmez mi?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.