THK Sarıkamış Şube Başkanlığı Muhtarlara Laptop Dağıttı

THK Sarıkamış Şube Başkanlığı Muhtarlara Laptop Dağıttı

THK Sarıkamış Şube Başkanlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Şube Başkanı Metin Dinç, yaklaşık 9 yıldır bu görevde bulunduğunu, bu süre içinde muhtarlara her konuda destek vermeye çalıştığını belirtti

Türk Hava Kurumu Sarıkamış Şube Başkanlığı tarafından mahalle ve köy muhtarlarına dizüstü bilgisayar hediye edildi.
THK Sarıkamış Şube Başkanlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Şube Başkanı Metin Dinç, yaklaşık 9 yıldır bu görevde bulunduğunu, bu süre içinde muhtarlara her konuda destek vermeye çalıştığını belirtti.
Dinç, muhtarların bu teknolojik çağın nimetlerinden faydalanması gerektiğini söyledi.
Metin Dinç, “Muhtarlarımız demokrasimizin temel unsurlarıdır. Köylerimizde, mahallelerimizde vatandaşlara hizmet konusunda çağa uygun şekilde çalışmaları hepimizin yararınadır. Özellikle köy muhtarlarımız ilçeye gelmeden birçok sorunu köyde çözerek vatandaşlarımıza en hızlı hizmeti götüreceğini düşünüyorum. Bizde THK Sarıkamış şubesi olarak ikili ilişkilerimizle muhtarlara yönelik böyle bir katkı sağladık, hayırlı olsun diyorum ”dedi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Temur’da, Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından birisi olan THK’nın ülkenin gelişmesine, kalkınmasına önemli katkıları olduğunu ifade etti.
Temur, “Muhtarları önemseyen destek veren başta THK Sarıkamış Şube Başkanı Metin Bey’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bizlerde muhtarlar olarak bu kurumun daha da gelişmesi ve daha fazla hizmet etmesi için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz ”diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından 55 köy ve 8 mahalle muhtarına dizüstü bilgisayarları teslim edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.