Trafik terörü genç Onur'u aldı

Trafik terörü genç Onur'u aldı

21 yaşındaki Onur Topal, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

ALBSTADT - Baden Württember eyaletinde, B463 karayolu üzerinde, Winterlingen-Benzingen yerleşim yerinin yakınlarında meydana gelen Trafik kazasında, Onur Topal öldü.

Polis kaynaklarının verdiği bilgiye göre olay, Çarşamba günü öğleden sonra saat 15:30 civarında meydana geldi. Albstadt şehrinde oturan ve kendi özel arabası ile, B463 karayolundan Sigmaringen istikametine doğru giden Onur Topal, Winterlingen-Benzingen yerleşim yerinin yakınlarında, nedeni bilinmeyen bir şekilde karşı şeride girerek kum kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucunda aracı hurdaya dönen Onur Topal'ın olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. 57 yaşındaki Kamyon sürücüsü ise hafif yaralandı. Kazada yaklaşık 70 bin Euro'luk hasar meydana geldiği ifade edildi.

trafik2.jpg

Trabzon'lu olan Onur Topal'ın, babasını geçtiğimiz Pazar oynanan, Trabzonspor - Fenerbahçe maçını izlemek için Trabzon'a gönderdiği ve babasının hala Trabzon'dan dönmediği ifade edildi.
Olaya el koyan Hechingen savcılığı, Onur Topal'ın karşı şeride neden geçtiğini araştırıyor.

Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Onur Topal'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

HABER: YÜKSEL AKTAY

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.