Trafikte yeni dönem sinyali geliyor

Trafikte yeni dönem sinyali geliyor

Son zamanlardaki trafik kazalarının artması nedeniyle harekete geçen TBMM trafik kazalarının önlemek amacıyla yaptığı çalışmayı raporlaştırdı.Raporda sokaklara hız sınırı getirilmesi,araçlara alkolmetre kiti takılması bisiklet yaygınlaştırılması önerildi

Trafikte yeni dönem sinyali geliyor

Son zamanlardaki trafik kazalarının artması nedeniyle harekete geçen TBMM trafik kazalarının önlemek amacıyla yaptığı çalışmayı raporlaştırdı.Raporda sokaklara hız sınırı getirilmesi,araçlara alkolmetre kiti takılması bisiklet yaygınlaştırılması,hatalılara daha ağır cezalar gibi önerilere yer verdi.Raporda trafikte en çok 15-29yaş arasındaki gençlerin hayatını kaybettiği,Türkiye’de kilometreye düşen ölüm oranının yüzde 10 olduğunun tespiti de yapıldı. Kazaların yüzde 50’sinin ise alköllü araç kullanmaktan kaynaklandığını açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.