TSK'dan Muş'a Hava Harekatı

TSK'dan Muş'a Hava Harekatı

TSK'nın düzenlediği hava harekatlarında,Kandil'deki örgüt barınakları,sığınakları ve bir depo teröristlerle beraber yok edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin verdiği bilgilere göre; dün akşam saatlerinde alınan istihbarat üzerine,TSK'nın Hava Kuvvetlerine ait uçaklarla operasyon düzenlendi.Yapılan operasyonlarda,terörist grubun barınak olarak kullandığı ve bir muhimmat deposuna bombardıman yapıldı.

Muş'a Bağlı Şenyayla'da 5 Hedef Yok Edildi

TSK'dan diğer operasyon ise Muş Şenyayla kırsalına oldu.Operasyonda belirlenen 5 hedef başarıyla imha edildi.Bu operasyonda bomba yüklü bir aracın imha edildiği alınan diğer bilgiler arasında.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin açıklamasıda şöyle oldu:"26 Eylül 2016 tarihinde alınan istihbaratın değerlendirilmesi sonucu 23.15-23.47 saatleri arasında Muş / Şenyayla kırsalına, Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlenmiş; bölgede tespit edilen beş hedef (bomba yüklü bir araç, iki sığınak ve iki silah mevzii) ateş altına alınarak imha edilmiştir." 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.