Tuğçe Kazaz, Tuğba Ünsal'a Verdi Veriştirdi!

Tuğçe Kazaz, Tuğba Ünsal'a Verdi Veriştirdi!

Sosyal medyada yaptığı ataklar ile gündemdeki yerini devamlı koruyan Tuğçe Kazaz, bu kez dinini değiştirdiği için kendisine ithamlarda bulunan Tuba Ünsal'a eleştiri oklarını hedef yaptı.

Tuğba Ünsal' ın açıklaması şu şeklide;

“Tuğçe Kazaz’a artık üzülmeye başladım. İnsan gençken hata yapar ama şu an saplandığı bataklıktan çıkması zor. Kendine ait varlığın yoksa, seni var edene sıkı sıkı sarılırsın. Nefes alır gibi onunla yaşarsın, kızımıza olan bu. İnsan değişkendir, bugün inandığına yarın inanmayabilirsin ama her durduğun mertebenin fanatizmini yaşamak başka bir ruh hali.”

 

Tuğçe Kaza'dan da yanıt gecikmedi. 

 

“Ev partilerinin bataklığında kaybolmuş kız bana üzülmüş! Sen sempatizan kocanı da yanına al, yetim kalmış şehitlerimizin çocuklarına üzül.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.