Tülay Kaynarca, "Körfezliler işi ehline emanet edecektir"

Tülay Kaynarca, "Körfezliler işi ehline emanet edecektir"

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt’ün seçim çalışmalarına katıldı. Kaynarca, “AK Parti halktan aldığı gücü, hizmete dönüştürüyor. Sizlerin gönülden verdiği destek, gücümüze güç katıyor”

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Körfez İlçesi’nin en aktif sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Körfez Ardahan Posof Aşık Zülali Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Kars Ardahan Iğdır Vakfına konuk oldu. Körfez Ardahan Posof Aşık Zülali Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Ağyar, Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır ile üyeler tarafından karşılanan Söğüt ile Kaynarca üyelere hitaben konuşma yaptılar.

YARIN DA DEVAM EDECEK

Hemşeri derneklerinin kuruldukları kentlere kültürel anlamda büyük zenginlikler kattığını söyleyen Cumhur İttifakı ve AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, “Derneklerimiz, birlik ve beraberliğimizin de pekişmesine vesile oluyor. Bu anlamda her zaman çözüm ortağı olarak gördüğümüz derneklerimizle birlikte hareket etmeye dün olduğu gibi bugün de, yarın da devam edeceğiz” dedi. AK Parti döneminde Körfez’e kazandırılan çalışmaları ve hazırlanan projeleri anlatan Söğüt Körfez’e metronun geleceğinin müjdesini verdi.

ASLA ŞÜPHEM YOK

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca da yaptığı konuşmada, “AK Parti’nin 17 yılda bu ülkeye yaptıklarını sizler biliyorsunuz. AK Parti ile memleketimizin her noktasına hizmetler gitti. Ardahan’da, Kars’ta ve Iğdır’da çok güzel projeler hayata geçirildi. Kocaeli’nde, Körfez’de de bu hizmetleri, bu gelişimi yakından görüyorsunuz. AK Parti halktan aldığı gücü, hizmete dönüştürüyor. Sizlerin gönülden verdiği destek, gücümüze güç katıyor” dedi. Hizmet serüvenin devamı için Körfez’i ehline emanet edeceğinizden hiç şüphem yok diyen Kaynarca “Körfez halkımızın desteğiyle bu seçimi Şener Söğüt’ün kazanacağımızdan hiç şüphem yok” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.