Tunceli Kutudere’de Sıcak Temas!

Tunceli Kutudere’de Sıcak Temas!

Dün haberini yaptığımız bombardıman sonrası başlayan operasyon Tunceli Kutudere’de devam ediyor.

Dün ki haberimizde belirttiğimiz gibi kış hazırlıkları için Kutudere bölgesinde konuşlanan PKK terör örgütüne F-16 savaş uçakları ile bombardıman yapılmıştı. Sabaha kadar bölgeye karadan da zırhlı araçlarla asker sevkiyatı devam etti.

Bölgeye sevk edilen askeri birlikler bölge güvenliği için arama tarama çalışması yaparlarken bölgede gizlenmiş olan PKK’lı bir takım örgüt üyeleri gizlendikleri yerden arama faaliyetini üstlenen askeri birliğe saldırıda bulundular. Uzun namlulu silah kullanan terör örgütü üyeleri bir askeri yaraladı. Yaralanan asker bölgeye gönderilen helikopterle Tunceli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kutudere bölgesinde PKK ile gün içerisinde de birçok kez sıcak temasa geçildi.

Devam eden çatışmada 10 terörist etkisiz hale getirildi. Üstlerinden M16 tipi uzun namlulu silah ve 7 adet kalaşinkof tüfeği çıktığı bildirildi. Bir bayan terörist yaralı bir şekilde ele geçirildi. Yaralı terörist tedavi edilmek üzere ambulansla hastaneye gönderilirken bölgede ki çatışmanın hala devam ettiği bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.