Tunceli'de Gasp-Yol Kesen Teröristler 8 Araç Gasp Etti

Tunceli'de Gasp-Yol Kesen Teröristler 8 Araç Gasp Etti

Tunceli-Erzincan karayolunda yol kesen PKK'lı bir grup 7 beton mikseri ve 1 beton pompasını gasp etti.

Alınan bilgiye göre,Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolunda Bilgili kırsalı yakınlarında akşam saatlerinde yol kesmekte olan bir grup PKK'lı terörist,özel bir inşaat firmasında çalışan 8 aracı durdurdu.Terörist grup araçlardaki sürücüleri indirip,7 beton mikseri ve 1 beton pompasını gasp etti.Serbest kalan sürücülerin ihbarı üzerine Tunceli-Pülümür-Elazığ karayolunu güvenlik güçleri,çift taraflı trafiğe kapattı.Gasp olayının gerçekleşiği bölgeye opeasyonlar yapılırken aynı zamanda olası bir saldırıya karşı güvenlik önlemleri arttırıldı.

BİNGÖL'DEDE YOL KESMİŞLERDİ

19.09.2016'da PKK'lı bir grup 22.30 sularında Bingol-Diyarbakır karayolunda yol kapatmışlardı.Karayolunda durdukları araçlarda kimlik kontrolü yapıp örgüt propogandası yaptılar.Bingöl'e gitmekte olan market müdürünün hafif ticari aracına el konmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.