Tunceli'de İş Kazası: Elektrik Akımına Kapılan İşçi Hayatını Kaybetti

Tunceli'de İş Kazası: Elektrik Akımına Kapılan İşçi Hayatını Kaybetti

Özel bir firmaya ait beton mikseri pompası ile inşaata beton dökmek için kurulum yapan inşaat işçisi,miksere dokundu ve elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Talihsiz olay Tunceli Cumhuriyet Mahallesin'de meydana geldi.İnşaata beton dökmek için hazırlık yapan Ergün Doğan(34),beton mikserindeki elektrik akımına kapılarak yere serildi.Doğan'a yardım için koşan işçiler 112 sağlık ekiplerini aradı.Beton mikseri yardımcı elemanı Ergün Doğan ambulans ile Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yapımı devam eden apartman inşatının hemen yakınından, yüksek gerilim hattı geçtiği belirtilirken, elektrik akımının beton mikserine nasıl temas ettiği araştırılıyor.

Ergün Doğan'ın evli olduğu ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.Savcılık olayda ihmal olup olmadığı ile ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.