Tunceli'de PKK'lılar Ait Çanta Ele Geçirildi

Tunceli'de PKK'lılar Ait Çanta Ele Geçirildi

Tunceli'ye bağlı Pülümür'de PKK mensuplarına ait sırt çantası ele geçirildi.Çantanın içinde el yapımı bomba,kamer,uyku tulumu,yağmurluk ve çeşitli yaşam malzemesi bulundu.

Tunceli'nin Pülümür ilçesine terör örgütü PKK mensuplarına ait bir sırt çantası içinde el yapımı bomba, kamera, uyku tulumu, yağmurluk ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

Tunceli Valiliği'nden gelen açıklamada,Pülümür Jandarma Asayiş Komutanlığı'na bağlı Bağır Tepe'de PKK terör örgütü mensuplarının kullandığı sırt çantası bulunduğu belirtildi.Çantada 1 el yapımı bomba, 1 video kamera ve kamera bataryası, 100 metrelik elektrik kablosu, 1 uyku tulumu, yağmurluk ve çeşitli yaşam malzemesi ele geçirildiği açıklandı

Bölgede geniş çaplı operasyonların devam ettiği gelen diğer bilgiler arasında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.