Tunceli'den Bomba Yüklü Araç Haberi

Tunceli'den Bomba Yüklü Araç Haberi

Tunceli'ye bağlı Ovacık İlçesi'nde, PKK terör örgütü üyelerinin bir araca el koyması haberinin ardından, güvenlik ekiplerini harekete geçirdi.

Özel bir firmaya ait sigara dağıtım yapan araca dün akşam vakitlerinde Ovacık-Tunceli karayolu'nun Gökmeydanı civarında durduran PKK terör örgütü üyeleri, araç içerisindeki kişilerin telefonlarını aldıktan sonra serbest bırakan terör grubu, sigara ve elektronik eşya yüklü aracı alıkoydular.

Firma çalışanlarının güvenlik ekiplerine haber vermesinin ardından, emniyet güçleri araca bomba yüklenip eylem yapma olasılığını düşünerek harekete geçtiler.

Tunceli ve tüm ilçelerdeki güvenlik güçleri, terör örgütünün araçla bomba eylemi yapma olasılığına karşın uyarıda bulundu.

Tunceli Valiliği'nden gelen açıklamada şöyle söylendi:  “30 Eylül 2016 günü içerisinde 2 şahısın bulunduğu araç İlimiz Ovacık İlçesi Gökmeydanı mevkiinde terör örgütü mensupları tarafından durdurulmuştur. Teröristler tarafından şahıslara ait cep telefonları ve araç gasp edilmiş, araçtaki şahıslar bırakılmıştır. Şahıslarla yapılan ilk görüşmede gasp edilen araçta çok sayıda sigara ve çeşitli elektronik malzemeler bulunduğu anlaşılmıştır. Olayın öğrenilmesinin ardından gasp edilen araçla ilgili tüm birimler müteyakkız hale getirilmiş olayla ilgili olarak Ovacık Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli tahkikata başlanmıştır.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.