Turabi  Survivor All Star'dan 500 Bin Tl Kazandı

Turabi Survivor All Star'dan 500 Bin Tl Kazandı

Son 10 yılın en iyi oyuncusu ve 2015 Survivor All Star dan 500 bin tl kazan oyuncu Turabi Oldu .Tv8 Ekranlarına Kilitlenen Herkesin merakla beklediği Survivor Final da Survivor Birincisi Turabi Seçildi ..

Survivor All Star'da son 10 yılın şampiyonu Turabi Çamkıran oldu.
 
Survivor All Star şampiyonunu belirleyen gece saat 20.00'da TV8 canlı yayınıyla ekranlara geldi. Acun Ilıcalı Survivor 'a katılan bütün yarışmacılar için hazırlattığı videoları ekrana getirdi. Survivor şampiyonunu belirleyecek SMS oylaması da canlı yayında devam etti. 
 
 
TURABİ KAZANDI 
 
Survivor All Star SMS oylaması bitti, Acun Ilıcalı sonuçları açıklarken Merve Aydın eli kalbinin üzerinde turabi elleri ağzında bekledi. Survivor birincisi Turabi Çamkıran oldu. Noter onaylı Survivor SMS sonuçlarına göre Turabi Çamkıranbüyük para ödülünün de sahibi oldu. 
 

 
SURVİVOR PARA ÖDÜLÜ NE KADAR?
 
Son 10 yılın şampiyonu Survivor All Star birincisi olduğu taktirde büyük para ödülünü de kazanan isim olacak. Survivor All Star para ödülü tam 500 bin lira. 
 
ACUN ILICALI : BİZİM İÇİN RÜYAYDI
 
Acun Ilıcalı Survivor şampiyonunu açıklamadan önce "Survivor All Star bizim için rüyaydı" dedi. Ardından da Survivor 2015 birincisini belirleyen sonuçları teslim aldı. 
 
TURABİ NE SÖYLEDİ?
 
Turabi Çamkıran Survivor All Star birincisi açıklanmadan önce şunları söyledi;
"Ben en kötüsüne hazırladım kendimi. Merve'yi birinci gibi düşünüyorum. İkinci olursam şaşırmayacağım. Bugün benim doğum günüm. Birinci olursam doğum günü hediyemi alacağım"
 
SURVİVOR ALL STAR KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLER
 
Survivor All Star Kıbrıs finalinde Acun Ilıcalı ve ekibi perde arkası görüntülerini de ekrana getirdi. Survivor adasının arka planından yansıyan kamera görüntüleri herkesi eğlendirdi. Görüntü videolarının birinde Acun Ilıcalı 'nın sevgilisi Şeyma Subaşı 'dan olan küçük kızı Melisa da yer aldı. 
 
SURVİVOR HASAN'IN DİSKALİFİYE GÖRÜNTÜLERİ
 
Acun Ilıcalı Survivor All Star birincisinin belirlendiği final gecesinde yarışmanın favori isimlerinden Hasan 'ın görüntülerini ekrana getirdi. Survivor gönüllüler SMS sıralamasında hep birinci sırada çıkan Hasan son elemede sürpriz bir şekilde veda etmişti. Hasan Survivor All Star adasında bir çok kez kural hatası yaptığı için diskalifiye olmuştu. Hasan 'ın unutkanlığı da takımına inanılmaz puanlar kaybettirmiş.
 
SURVİVOR 'DA HİÇ GÖRMEDİĞİNİZ KOMİK GÖRÜNTÜLER
 
Survivor All Star final gecesinde ekrana gelen bir video herkese eğlenceli dakikalar yaşattı. Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi bugüne kadar yayına vermedikleri görüntüleri ekrana getirdiler. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.