Turan, "Asıl amacımız gönüllere dokunmak"

Turan, "Asıl amacımız gönüllere dokunmak"

31 Mart yerel seçim süreciyle ilgili çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, ev ziyaretleri yaparak hemşehrileri ile buluşuyor

“Asıl amacımız gönüllere dokunmak”

Ak Parti Kandıra İlçe SKM programları kapsamında kent genelinde hane ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Kandıra Belediye Başkanı Adayı Adnan Turan, hemşehrileri ile buluşmaya devam ediyor. İlçe Başkanı Erol Ölmez ile birlikte ev ziyaretleri yapan Başkan Adayı Turan, ilk olarak Yağcılar Köyünde Melahat Gökçe ve ailesinin evlerine konuk oldu. Buradaki ev ziyaretinin ardından Avdan Köyü’nde Sevim Karacan ve ailesinin misafiri olan Turan, hemşehrileri ile istişarede bulundu.

EV TOPLANTILARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Her iki ev ziyaretinde de hem projelerini aktaran hem de konuk olduğu ailelerin görüş ve önerilerini alan Turan, bir kez daha gönül belediyeciliği vurgusu yaptı. Davet aldıkları her ev sohbetine gösterilen yoğun ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirten Turan, “Bizim hedefimiz sadece binalar, projeler yapmak değil. Bunları zaten yapacağız ama bizim asıl amacımız gönüllere dokunmak. Ne mutlu bize ki şu seçim sürecinde hemşehrilerimizin bize gösterdiği bu ilgi, gönüllerine dokunduğumuzun bir işareti. İlçemiz için gece gündüz çalışarak, birlikte başaracağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.