Turan, "Hastanemiz tam teşekküllü olacak"

Turan, "Hastanemiz tam teşekküllü olacak"

Başkan Adayı Adnan Turan, ilçede bulunan Mehmet Kazım Dinç Devlet Hastanesi'ne ek bina yapımı konusunda bakanlığın projesi olduğunu belirtip, “Branş eksikliklerinin de tamamlanmasıyla hastanemiz tam teşekküllü olarak hizmet verecek” dedi

Akşam programlarını köy ziyaretlerine ayıran Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, hemşehrileri ile buluşmaya devam ediyor. Başkan Adayı Adnan Turan, beraberinde AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, geçmiş dönem belediye başkanı Cengiz Kan, AK Parti ve MHP’li teşkilat yöneticileri, meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte son ziyaretlerini Babaköyü ve Kabaağaç köylerine yaptı. Babaköyü'nde muhtarı Bilal Yüce ve mahalle sakinleri ile buluşan Turan, ayrıca kadınların düzenlediği toplantıya da katılarak projeleriyle ilgili istişarede bulundu. Kabaağaç Köyü ziyaretinde ise muhtar Mustafa Bayram Çelik ve mahalle sakinleri ile hasbihal eden Turan, sonrasında Şerif Koçyiğit ve ailesinin hanelerine konuk oldu. Turan, ayrıca Kabaağaç programında hastalığı nedeniyle evinde istirahat eden Halis Demirtaş'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

TAM TEŞEKKÜLLÜ HİZMET
Ziyaretlerinde hem hemşehrilerinin talep ve önerilerini dinleyen hem de projelerini paylaşan Turan, “Hastanemize ek bina yapımı konusunda bakanlığımızın projesi var. İnşallah ek bina yapımı ve bununla birlikte branş eksikliklerinin de tamamlanmasıyla hastanemiz tam teşekküllü olarak hizmet vermeye devam edecek” dedi.

TARIM KENTİ KANDIRA

Turan ayrıca, çiftçilere yönelik de bir açıklama yaparak, “Kandıra’mız tarım bölgesi. Kapalı devre sulama sistemleri ile arazilerimizde daha kaliteli, daha verimli ürünler yetiştirebileceğiz. Kurulacak olan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne ürün yetiştiren ilçe olma niyetimiz var” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.