Turizmcilerden Mardin Valisi  Koçak’a ziyaret

Turizmcilerden Mardin Valisi Koçak’a ziyaret

MARDİN - Mardin Turizm ve Otelciler Derneği üyeleri, Vali Ömer Faruk Koçak'ı makamında ziyaret ederek sıkıntıları dile getirdiler.

MARDİN - Mardin Turizm ve Otelciler Derneği üyeleri, Vali Ömer Faruk Koçak'ı makamında ziyaret ederek sıkıntıları dile getirdiler.

 

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği(MARTOD) Başkanı Özgür Güngör, MARTOD yönetim kurulu üyeleri ve otel sahiplerinden oluşan bir heyet, Vali Ömer Faruk Koçak'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Güngör ve beraberindeki heyet, kentteki turizm potansiyelinin yükseltilmesi, turizm sektöründe yaşanan problemler ve bu problemlerin çözüm yolları konularında Vali Ömer Faruk Koçak ile görüş alışverişinde bulunarak bu konularda destek taleplerini iletti.

Vali Koçak, turizm ve otelcilik sektörünün Mardin’in kalkınması ve tanıtımı açısından çok önemli bir noktada olduğunu belirterek, ellerinden gelen desteği vereceklerini iletti.

Heyete bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyen Vali Koçak, Başkan Güngör ve beraberindekilere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti iletti. (M. Salih Keskin – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.