Türk Silahlı Kuvvetleri: 15 Terörist Öldürüldü!

Türk Silahlı Kuvvetleri: 15 Terörist Öldürüldü!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından bir kaç saat öncesinde yapılan açıklamalarda Şırnak'ta devamlı süren ve devam eden operasyonlarda en az 15 teröristin öldürüldüğü ifade edildi. Açıklamalara göre 15 teröristin savaş uçakları ile...

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) açıklamasında savaş uçaklarının gücünün kullanılarak tamı tamına 15 teröristin öldürüldüğünü ve 15 terör örgütü üyesinin akşam saatlerinde başlayan operasyonlarda hayatını kaybettiğini açıklayarak teröristlere ağır darbe vurulduğunu açıkladı.

Her geçen dakika daha fazla teröristin etkisiz hale getirilmeye devam edildiği Şırnak ve Musul'da terör olayları hakkında son derece etkili davranan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve personeller ayrıca savaş uçaklarının aktif kullanımı sayesinde daha az güç ile beraber daha fazla teröristi etkisiz hale getirebiliyor. Askerlerin yoğun çabası ve yoğun gücü sayesinde her gün daha fazla teröristin etkisiz hale getirildiği Hakkari ve Şırnak'ta gelecek günlerde operasyonların son gaz sürmesi beklenmekte. Zira terör örgütüne vurulan darbeler ile beraber ciddi maddi ve manevi kayıp yaşamaları sağlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.