Turkcell'den reklam engelleme servisi

Turkcell'den reklam engelleme servisi

Turkcell, aylık üyelik ile mobil internette tüm reklamları engelleyen servisini duyurdu.

İnternet sitelerinde yer alan reklamlar, yayıncı kuruluşların en büyük gelir kaynağıolarak bilinir. Reklam engelleme eklentileri ile yayınlara hem ücretsiz ulaşıp hem de yayıncının para kazanmasını engelleyen bu eklentilere, Turkcell'den bir yenisi daha eklendi.

Reklam Engelleme Servisi olarak tanıtılan yeni Turkcell hizmeti, aylık 2,99 TLkarşılığında mobil veride tüm reklamları engelleme vadinde bulunuyor. Bu servisi Hesabım, turkcell.com.tr veya SMS üzerinden aylık 2,99 TL'ye aktif edebiliyorsunuz.

Ancak bu servisin bazı dezavantajları da bulunuyor. Bunlar arasında; reklam engelleme aboneliğiniz süresince, bazı durumlarda sayfa bütünlüğü bozulması, video öncesi reklamlarda boş sayfada bekleme ihtimali, sponsorlu içeriklerde, reklamların site içinden beslendiği durumlarda (Facebook gibi) ve video öncesi gösterilen reklamlarda engellenmeyen durumlar yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.