Türkler Ve Arıların İlginç Benzerliği !

Türkler Ve Arıların İlginç Benzerliği !

Türkler alal-ade göçebe kolonisi olmamıştır, arı kolonisi gibidir. Tıpkı arılar gibi, anayurttan çıkınca, önce bir yurt edinir. Haberimizin devamı detayda...

Türkler alal-ade göçebe kolonisi olmamıştır, arı kolonisi gibidir. Tıpkı arılar gibi, anayurttan çıkınca, önce bir yurt edinir. O yurdun etrafını ihya eder. Yeryüzünün dengesidir, mesela.

Çiçekten çiçeğe polen taşıyıp hayatın devamını sağlayan arılar gibi, İnsanı insan yapan vicdanı taşır, coğrafyadan coğrafyaya... Hep mazlumlardan yana olmasıyla, insanlığı öldürmez, yaşatır, mesela..

Çalışkandır, üretkendir. Evine, yurduna, dostuna yeryüzünün en şifalı gıdasını sunar; yurduna dokunanı düşman belleyip, en organize şekilde ölümüne saldırır. Ağzı ballı, beli kılıçlıdır. Vatanı için, canından olacağını bile bile korkmadan ölümüne saldırır, şehid olur, mesela...

Haber: İsmail ÇELİK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.