TV 8'de Yayınlanan Survivor All Star'da Elemeler

TV 8'de Yayınlanan Survivor All Star'da Elemeler

Daha Önce bi çok Tv Ekranlarında acun ılıcalı sunumunda yayınlanan Survivor Programı Şimdi İse Tv 8 De Yayın hayatına başladı Survivor programın da Survivor All Star'da Elemeler Başladı Herkes Heyacanını Tutarak izledi

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Konsey gecesi Ünlüler takımı Doğukan ve Merve elenmesi için Serenay'ın ismini, Serenay ve Hakan'da Merve'nin ismini vermişti. Doğukan'ın Serenay'ın ismini yazması adada gergin anların yaşanmasına neden olmuştu. 

Pazartesi akşamı yapılan ikinci dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kaybetti. Gönüllüler’de konseyde Hasan ve Begüm Hilmicem’in adını, Turabi ve Hilmicem ise Hasan’ın adını yazdı. Böylece elemeye Merve, Serenay, Hasan ve Hilmicem kalmış oldu. Geçen hafta son defa yapılan SMS oylamasının sonuçlarına göre, dört Yarışmacı arasından en az oyu alan isim olan Serenay elenerek Survivor’a veda etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.