TV8 Doya Doya Moda 14 Şubat Cuma canlı izle - Doya Doya Moda tekrarı

TV8 Doya Doya Moda 14 Şubat Cuma canlı izle - Doya Doya Moda tekrarı

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'da heyecanlı dakikalar yaşanıyor. Doya Doya Moda yarışması hakkında tüm detaylar haberimizde.. 

Doya Doya Moda formatı ne, yarışmacıları kimler? gibi soruların yanıtları tüm televizyon takipçileri tarafından merak ediliyor  'Doya Doya Moda'nın jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez oturuyor.

İlgi ile takip edilen Doya Doya Moda yarışma programında kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadelesi ekranlara geliyor. Doya Doya Moda yarışması hakkında tüm merak edilen detaylar...

DOYA DOYA MODA HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Doya Doya Moda yarışmasının yeni bölümü 12:45'te başlıyor.

TV8 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.