Uğur Işılak Mecliste Uykusuna Ara Verip İlk Açıklamayıda Yaptı

Uğur Işılak Mecliste Uykusuna Ara Verip İlk Açıklamayıda Yaptı

Mecliste Uyku Durumuna Giren Ak Parti Milletvekili Uğur Işılak Medya Ve Basında Adına Çıkan Haberler İçin İlk Açıklamayı Yaptı Uğur Işılağın İşte Twitter Üzerinden Yayınladığı O Twitler..

TBMM Olağanüstü Genel Kurulu'nda uyuyakalan İstanbul Milletvekili Uğur Işılak gözlerini açar açmaz telefonuna sarıldı. Işılak, ilk açılmayı hurriyet.com.tr'ye yaptı.

Işılak "Ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle 5 gündür 2-3 saat uykuyla duruyorum. Dolayısıyla bu yorgunlukla 10-15 saniye bir kestirme oldu. Özellikle şunu söylemek isterim ki yaşadığımız şu son bir haftalık süreçte bir horul horul uyuyanlar var bir de harıl harıl çalışanlar var. Ben de bu sorunları çözmek için o harıl harıl çalışanlardan biriyim. Böyle olunca bazen mecliste, bazen okulda bazen misafirlikte böyle kestirmeler olabilir. Bunu çok abartmamak lazım. Suiistimal etmemek lazım" dedi.

TWITTER'DAN MESAJ
Işılak gelişmeler üzerine Twitter'den yazdığı mesajda "Vatanseverin uykusu, hainin uyanıklığından evladır" dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.