Ünal Aysal: Ben Bodrum'a gittim Fatih hoca anlaşmış

Ünal Aysal: Ben Bodrum'a gittim Fatih hoca anlaşmış

Ünal Aysal, Fatih Terim'in Galatasaray yerine Milli Takım'ı tercih ettiğini ifade ederken, Terim bu iddialara Twitter'dan cevap verdi.

TRT Spor'da programa katılan Ünal Aysal, başkanlık döneminde yaşanan Fatih Terim krizini anlattı. Aysal, aradaki sorunu çözüp Florya'dan ayrıldıktan sonra, Terim'in imza törenini televizyonda gördüğünü söyledi.

"DEMİRÖREN 4 MAÇI KABUL ETMEDİ"

Fatih Terim'in ayrılı sürecini ilk kez anlattığını vurgulayan Aysal, "Big Bang gibi bir anda oldu. 2013 senesinde ben Florya'ya uğradım. Uçağı beklettim, Florya'ya uğrayacağım dedim hoca ile görüşmek için. Hocanın milli takıma gideceği yönünde duyumlar alıyordum. Başkan olarak ilgilenmezseniz görevinizi yapmıyorsunuz demektir. Hocam böyle şeyler var dedim. Milli görev, çok ısrar ediyorlar, bana ihtiyaçları var dedi. 4 maç için yardımcı olacağım, ben Galatasaraylıyım, Galatasaray'da kalacağım dedi. Hocanın yanında Demirören'i aradım. Hocamıza 4 maç için izin vereceğiz ama hoca bizde kalıyor dedim. Demirören bir şaşırdı, biz böyle anlaşmamıştık dedi. Hocamız 4 maç sizde para almadan çalışacak, size yardımcı olacak dedim. Yok o zaman, ben başkasına bakayım dedi ve telefonu kapattı." ifadelerini kullandı.

"İMZA ATTIĞINI TELEVİZYONDA GÖRDÜM"

Telefon görüşmesinden sonra Florya'dan ayrılak Bodrum'a gittiğini belirten Ünal Aysal, "Televizyonu bir açtım, bakmadığım bir kanalda imza töreni vardı. Herkes kravatları takmış, güle oynaya imzalar atılıyor. Fatih hoca da orada. Dökümanlar nerede diye espriler yapıyor. Kulüp başkanı olsanız, o akşam uykunuz kaçmaz mı? Fatih Hoca ile aramızda yaşanan sorun buydu. Başka bir şey olmadı. Bu olaydan sonra hoca ile bir yerde görüşmedik. O dönem 4 maçlık süreçte 1 galibiyet aldık, 3 maçı kazanamadık. 'Ne oluyoruz?' demek için görüşmek istedim, hoca ile görüşemedim. Hocayı Galatasaray'dan biz göndermedik. Milli Takım'ı seçen hocanın kendisi."şeklinde konuştu.

FATİH TERİM'DEN CEVAP GELDİ

Ünal Aysal'ın açıklamalarına Fatih Terim, resmi Twitter hesabından cevap verdi. Galatasaray taraftarına seslenerek, "Gerçek dışı iddialara itham etmeyin" diyen Terim, şu açıklamayı yaptı;

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.