Ünlü mobilya firması IKEA yağmalandı!

Ünlü mobilya firması IKEA yağmalandı!

İsveç ile 0-0 berabere kalarak 2018 Dünya Kupası’na gitme şansını elde edemeyen İtalya’da İsveç'in dünya çapında ünlü mobilya firmasına protesto var. Sebebi ise o paylaşım...

İsveç‘li dünyaca ünlü mobilya firması IKEA, İtalya’nın turnuvaya gidememesinin netleşmesinden sonra görevine son verilen teknik direktörü Gian Piero için esprili bir mesaj yayınladı.
 
Mesajda, “Gian Piero’nun koltuğunu kaybetmesinden dolayı üzgünüz ama kendisine yeni bir koltük öneriyoruz.” ifadeleri kullanılarak 89 Euro değerinde olan Applarö marka koltuk reklamını yayınlandı.
 
İtalyan futbol severleri kızdıran bu mesajdan sonra boykot çağrıları yapıldı. İtalya genelinde birçok yerde söz konusu mağaza, fanatik taraftarlar tarafından yağmalandı. (Euronews)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.