Ünlü Sanatçı Hande Yener Artık Ticaret Sektöründe

Ünlü Sanatçı Hande Yener Artık Ticaret Sektöründe

Gazetecilerin Hande yenere yönelttiği sorulara cevap veren Sanatçı yener berksan la beraber çok eğlenceli vakit geçiriyorduk çilek isimli iş yerini açmak için karar alıp buraya mekan açtık

Yalıkavak mahallesinde açılışı yalpıan Sebastian ve Çilek isimli mekanın açılışına çok sayıda ünlü isim katıldı. Ünlü şarkıcı Berksan misafirleri karşılarken, Hande Yener ise eski model bir limuzin ile beach ine giriş yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yener ve Berksan “Çok eğlenceli vakit geçiriyorduk beraber bir işletme açalım dedik ve burayı açtık. Biz çok eğleneceğiz ve mekana gelen misafirlerimizde çok eğlenecek”ifadelerini kullandılar.
Daha sonra ortaklar sahilde kurdukları sahnede mini bir konser verdi. Dj’liğini Yener’in oğlu Çağın Kulaçoğlu yaptığı açılışa ünlü oyuncu Büşra Pekin, modacı Hakan Akkaya ve Yener’in yakın dostları katıldı. Açılışa katılan misafirler Yener’in şarkıları ile doyasıya eğlendi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.