Ünlü sunucunun evini polis bastı, eli kanlar içerisinde

Ünlü sunucunun evini polis bastı, eli kanlar içerisinde

Böylesi ne görüldü ne de duyuldu! Ünlü sunucunun evini polis bastı, eli kanlar içerisinde...

'Aşk Adası' isimli programın sunucusu olan 40 yaşındaki Caroline Flack, bir süredir kendisinden 13 yaş küçük olan tenisçi Lewis Burton'la ilişki yaşıyordu. Çiftin Londra'da yaşadıkları ev, geçtiğimiz perşembe günü sabahında kelimenin tam anlamı ile karıştı. Çıkan sesler o kadar şiddetliydi ki, polis ekipleri eve geldi. İhbar üzerine gelen polisler, ünlü sunucu Caroline Flack'i elleri kanlar içerisinde buldu! Olayın detayları ise hastanede ortaya çıktı. İşte, sosyal medyada da oldukça konuşulan son dakika haberinin ayrıntıları...

İngiltere, bir süredir 'Aşk Adası' isimli programın sunucusu olan Caroline Flack'in sevgilisine yaşattığı dehşeti konuşuyor. Tüyler ürperten olayın detayları o kadar vahim ki; sosyal medyada da en çok konuşulan  son dakika haberleri arasında öne çıkıyor. Edinilen bilgiye göre, 40 yaşındaki ünlü sunucu Caroline Flack, kendisinden 13 yaş küçük olan tenisçi Lewis Burton'la aşk yaşıyordu. Çiftin Londra'da yaşadıkları ev, geçtiğimiz perşembe sabahı karıştı. Evden yükselen sesler o kadar fazlaydı ki, komşular tedirgin olup polise haber verdiler.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı açtıklarında ise ünlü sunucu Caroline Flack'i kanlar içerisinde buldu! Caroline, sevgilisine tam anlamıyla dehşeti yaşatmıştı. Kan donduran olayın ayrıntıları ise hastanede gün yüzüne çıktı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.