Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışan güvenlik görevlisi darp edildi!

Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışan güvenlik görevlisi darp edildi!

Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışan güvenlik görevlisi, muayene olmaya gelen hastaların saldırısına uğradı.

Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışan güvenlik görevlisi, muayene olmaya gelen hastaların saldırısına uğradı.

Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Heybet Semur, beraberindeki Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mehmet Aktaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zeynelabidin Kuşak, İdari ve Mali İşler Müdürü Kemal Bingölbali ile Erkan Ermim’i evinde ziyaret ederek, ‘geçmiş olsun’ dileklerini ilettiler.

Olayın nasıl meydana geldiği hakkında bilgiler alan Genel Sekreter Semur, idari ve adli olarak ne gerekiyorsa konunun takipçisi olacaklarını dile getirdi.

“Bizler barışın ve sağlığın temsilcileriyiz”

Son aylarda sağlıkçılara yönelik şiddet eylemlerinin artığını ve çalışma arkadaşlarının risk altında olduğunu dile getiren Semur, “Bizler beyaz önlüklerimizle gerek barışın, gerekse sağlığın temsilcileriyiz. Her daim halkımızın sağlığı için çalışıp, beyaz önlüklerimizle beyaz bayrak sallayacağız. Umarız bir daha böyle olaylar yaşanmaz. Kurum olarak hepimiz sağlığın ve sağlıkçıların arkasındayız. Bu hizmetimizi icra ederken bizlere fedakarlık yapıp, yanımızda olan diğer çalışma arkadaşlarımızın da şiddete maruz kalmasını kınıyoruz. Şiddetin her türlüsüne hayır diyoruz’’ diye konuştu.

Bir süre Ermim ile görüşen Semur ve beraberindekiler, daha sonra evden ayrıldı. (İLKHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.