Van Polisinden Kaçak Sigara ve Cep Telefonu Operasyonu

Van Polisinden Kaçak Sigara ve Cep Telefonu Operasyonu

Yurt dışından illegal yollarla getirilen 320 bin 500 paket kaçak sigara ve 545 cep telefonu yakalandı.

Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, yasa dışı yollarla yurt dışından getirilen sigaraların batı illerine sevk edileceği bilgisi üzerine operasyon başlattı.

Van'a bağlı Edremit ilçesinin Kurubaş mevkisinde polis ekipleri bir minibüs durdurdu.Ekiplerin minibüste yaptıkları aramada 120 bin 500 paket kaçak sigara yakalandı.

Gavaş'ta ise dağ yolunda kaçakçıların atlarla kaçak sigara taşıdığı ihbarı üzerine gelen ekipler,ormanlık alanda ağaç dalları ile kamufle edilmiş 200 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

Sigaralar ile birlikti güvenlik güçlerinin kent merkezinde kaçakçılara yönelik yapmış olduğu operasyonlarda 545 adet cep telefonu ele geçirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.