Van'da 3 Ayrı Patlama ! Van Haber

Van'da 3 Ayrı Patlama ! Van Haber

Van'ın ipekyolu ilçesine bağlı Hacıbekir mahallesinde patlama meydana geldi patlamanın hemen ardından ise silah sesleri duyuldu.

Edinilen bilgilere göre Olay gece saat 23:00 sıralarında ilçeye bağlı Hacıbekir mahallesinde meydana geldi. İlk başta patlama yaşandı ve patlamanın hemen ardından ise Hacıbekir kışlasına PKK mensupları tarafından taciz ateşi yapıldı. Askerin karşılık vermesiyle birlikte kısa süreli çatışma yaşandı. çıkan çatışmada can kaybı yaşanmazken, karanlıktan yararlanan PKK mensupları olay yerinden uzaklaşarak izlerini kaybetti.   Ayrıca olay yerine  helikopter ve çok sayıda zırhlı araç sevk edildi.

Van‘da askeri kışla yakınında 3 patlama meydana geldi olay yerinde silah seslerinin duyulduğu bildirildi.
 
Edinilen bilgilere göre Olay gece saat 23:00 sıralarında ilçeye bağlı Hacıbekir mahallesinde meydana geldi.
 
İlk başta patlama meydana geldi ve patlamanın hemen ardından ise Hacıbekir kışlasına PKK mensupları tarafından taciz ateşi yapıldı.
 
Askerin karşılık vermesiyle birlikte PKK mensupları olay yerinden uzaklaşarak izlerini kaybetti.   Ayrıca olay yerine çok sayıda zırhlı araç sevk edildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.