Vatanım Sensin Hangi Kanalla Anlaştı Ne Zaman Başlıyor

Vatanım Sensin Hangi Kanalla Anlaştı Ne Zaman Başlıyor

Ekim ayında başlaması düşünülen Vatanım Sensin dizisinin ne zaman yayına gireceği gündemi meşgul ederken, Vatanım Sensin dizisinin konusu ve oyuncuları da merak konusu. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in yeni dizisi.

vatanim-sensin-hangi-kanalla-anlasti-ne-zaman-basliyor.png

Kanal D ekranlarında başlaması beklenen Vatanım Sensin dizisinin tanıtım videosu yayınlandı. Vatanım Sensin dizisi hangi tarihte başlayacak? sorusunun yanıtı dört gözle bekleniyor. Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel'in başrollerini beraber oynayacağı, ve bir çok ünlü oyuncunun daha yer alacağı Kanal D'nin tarih dizisi Vatanım Sensin dizisinin, oyuncu kadrosu, hikayesi haberimizde. 11 yılın ardından beraber ilk kez aynı yapımda yer alacak olan Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in dizisi Vatanım sensin ile ilgili tüm detaylar haberimizde. 

vatanim-sensin-hangi-kanalla-anlasti-ne-zaman-basliyor-001.png

Kanal D ekranlarında sizlerle olacak olan Vatanım Sensin dizisinin başrollerini Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Onur Saylak paylaşacak. 2006 senesinde 'Binbir Gece' dizisinde başrolü paylaşan ve dizi setinde tanışıp evlilik kuran Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, bu sefer 'Vatanım Sensin' dizisinde kamera karşısına geçecekler. Kanal D’de gösterime girecek ‘Vatanım Sensin’ dizisinde Bergüzar Korel, Halit Ergenç ‘Cevdet Yüzbaşı’ya canverecek, ‘Cevdet Yüzbaşı’nın tutkuyla aşık oldup sevdiği Balkan güzeli karısı ‘Azize’ karakterini canlandıracak.

VATANIM SENSİN HİKAYESİ

Yapımını O3 Medya’nın üslendiği, yönetmenliğini ise Yağmur ve Durul Taylan’ın yaptığı “Vatanım Sensin”in çekimleri, işgal altında olan günleri birebir işleyen İstanbul’daki o atmosferin yanında yine İstanbul, İzmit, Ayvalık ve İzmir bölgelerinde, dönemin ruhuna uygun özel olarak hazırlanmış mekanlarda devam ediyor. Vatanım Sensin dizisinin sanat ekibi, projenin gerçeğe uygun yansıtılması açısından için aylar alan bir ön hazırlık yaptı. Neticede Selanik, İzmir, Kordon, Kemeraltı gibi sembolik mekanlar ve yerler, dönemin ruhuna uygun olarak yeniden restore edildi. Söz konusu yerler arasında askerlerin tedavi ediliği bir hastane, esirlerin tutuklandığı bir hapishane ve işgalcilerin karargahları yer alıyor. Vatanım Sensin'de, Şebnem Hassanisoughi ve Celile Toyon da oynuyor. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrolleri paylaştığı, Kanal D ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşmayı bekleyen, yeni sezonun dörtgözle beklenen ses geticek projesi “Vatanım Sensin” için geri sayımlar başladı. Balkan Harbi ve İzmir’in işgal altında olduğu dönemi ile başlayan, kimin hain olup, kimin kahraman olduğunu ilk başlarda kesinlikle anlaşılamayacağı büyük bir savaşın içinde, dağılanan bir ailenin tekrardan bir araya gelmesi hikayesini ekranalara taşıyacaktır. “Vatanım Sensin” büyük bir aşkın, bir savaşın gölgesinde ayakta durma çabasıdır.

11 YILIN ARDINDAN YİNE BERABERLER 

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel çiftinin 11 yıl ardından tekrar birlikte rol oynayacağı Vatanım Sensin dizisinin ayrıntıları açıklandı. İlk olarak dizinin ismi Vatan Haini olarak konulmuş fakat daha sonradan ismi değiştirilerek Vatanım Sensin olmuştu. 

VATANIM SENSİN OLARAK İSMİ DEĞİŞTİRİLDİ

İlk 'Vatan Haini' olarak bildirilen daha sonra dan yaşanan 15 Temmuz darbe girişimi ardından Vatan Haini olan dizinin ismi 'Vatanım Sensin' olarak değişti.

VATANIM SENSİN FRAGMANI

İzmir’in işgal altında oluğu günlerin yaşandığı  nefes kesen bir hikayeyi ekranlara taşıyacak olan “Vatanım Sensin”, çok yakında Kanal D’de yayınlanmaya başlanacak. 11 yıl önce Binbir Gece dizisinde başlayan aşk 2010 yılında evlilik ile sonuçlandı. Şimdilerde ise çift Vatanım Sensin dizinde ‘Cevdet Yüzbaşı’ ve ‘Azize’ karakterine can veriyor. 

VATANIM SENSİN YAPIM EKİBİ

  • Yönetmen: Yağmur-Durul Taylan
  • Yapım: 03 Medya
  • Yapımcı: Nermin Eroğlu
  • Senaryo: Necati Şahin ve Nuran Evren Şit

Vatanım Sensin konusu: Senaryosunu Necati Şahin ve Nuran Evren Şit'in kağıda döktüğü, Osmanlı döneminde yaşayan bir askerin hem vatanı uğruna hem de aşkı uğruna vermiş olduğu savaşı konu edinen “Vatanım Sensin”, ekimde Kanal D'de çok yakında başlayacak.

1918'in İzmir'in de Osmanlı döneminde yaşayan bir askerin hem vatanı hem de aşkı uğruna vermiş olduğu savaşı yansıtıcak dizide, Halit Ergenç 'Cevat Yüzbaşı' ismindeki vatansever bir askere canverecek. 33 yaşında olan Bergüzar Korel de onun iki çocuklu eşi olan Azize olarak rol oynayacak.

Bergüzar Korel Kimdir?

34 yaşındaki İstanbul'da doğan başarılı oyuncu kendisi gibi ünlü oyuncu Halit Ergenç’le evlidir. Mimar Sinan üniversitesinde eğitim görmüştür. Binbir Gece dizisinde yeteneklerini ortaya döken Bergüzar Korel yapımcıların gözbebeği haline gelmiştir. Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte oynamış olduğu Karadayı dizisinde oyunculuğunu konuşturup büyük beğeni kazanmıştır.

Halit Ergenç Kimdir?

İstanbul Eminönü' doğan 46 yaşındaki Halit Ergenç 2010 yılında Bergüzar Korel ile dünya evine girmişti. Kara Melek, Tatlı Kaçıklar, Aliye, Babam ve Oğlum, Binbir Gece, Acı Aşk ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde oyunculuk yapmıştır. Halit Ergenç Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırmış olduğu Sultan Süleyman karakteriyle herkesin beğenisini kazanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.