Viranşehir'de bombalı patlama sonrası oluşan hasarlar

Viranşehir'de bombalı patlama sonrası oluşan hasarlar

Viranşehir İlçesinde dün akşam saat 20.30 sularında, emniyet ve adliye çalışanlarının kalmakta olduğu lojmanlara bombalı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası oluşan hasar ortaya çıktı.

Yaklaşık 185 bin nüfusa sahip olan Viranşehir İlçesinde dün akşam saat 20.30 sıralarında yaşanan hain saldırı sonucu ses ilçenin en ücra noktalarında dahi şiddetli bir şekilde duyuldu. Hain teröristlerce adliye ve emniyet çalışanlarının kalmış oldukları lojmanlara yapılan bu saldırı sonrası 16 yaralı belirlendi, adliye çalışanının oğlu Ahmet Gökhan Günak (11) ise yapılan tüm müdahalelere rağman hayata daha fazla tutunamadı. 

Adliye lojmanında bekçi olarak görev yapan kişide yaşamını Viranşehir'de yapılan hain saldırı sonrası hayatını kaybetti. Viranşehirde ki patlama sonrası bir çok ev ve bina hasar gördü. Adliye binası ve emniyet lojmanı yanısıra 20 ye yakın binada ağır hasar meydana geldi. 

viransehir-patlama-ani.jpg

Polis sabah saatlerine kadar olay yerinde inceleme yaptı, deliller arandı, binalarda oluşan aşırı hasarın kapatılması için dev bayraklar asıldı. 11 yaşında ki masum çocuk kedisine süt verirken hayatını kaybetti. 

1 TON PATLAYICI KULLANILMIŞ
Çalıntı araca yüklendiği belirlenen 1 ton TNT patlayıcının infilak ettirildiği ortaya çıktı. Saldırganları ve olayla ilgili şüphelileri arama çalışmaları devam ediyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.