WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'ta mesajlar neden gitmiyor?

WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'ta mesajlar neden gitmiyor?

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp çöktü mü? Whatsapp'ta gönderilen mesajlar neden gitmiyor?

Facebook’un rekor bir fiyata satın aldığı popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a dünya genelinde erişim sağlanamıyor. 21:45 itibari ile özellikle sosyal medyada ''WhatsApp çöktü mü'' soruları ile ilgili mesajlar yayınlanmaya başladı. Milyonlarca kullanıcısı bulunan uygulamadan henüz gelen resmi bir açıklama ise olmadı. Peki WhatsApp'a neden girilmiyor? WhatsApp çöktü mü?

Dünya genelinde 1 milyara yakın kullanıcısı bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a erişim sağlanamıyor. Sosyal medyada WhatsApp ile ilgili binlerce mesaj atılırken henüz gelen resmi bir açıklama olmaması merakı daha da çok arttırdı.

Teknoloji uzmanları, mesajlaşma uygulamasının dünya genelinde yoğun bir şekilde kullanılmış olmasından dolayı çökmüş olabileceğine işaret ediyor.

BTK Başkanı'ndan açıklama

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Fatih Sayan;

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.