WhatsApp Galaxy ve iPhone Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?

WhatsApp Galaxy ve iPhone Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?

WhatsApp yeni güncelleme ile beraber gücüne güç katmaya devam ediyor, son gelen güncelleme özellikle iPhone kullanıcıları için yeni özellikler sunmuyor ancak Android kullanıcılar beta üyesi olarak görüntülü görüşme yapabilyorlar.

Android cihaz sahiplerinin büyük bir merak ile beklediği ve ''neden gelmedi?'' sorusu ile kendi kendilerine sordukları soruya araştırdık ve yanıt verdik. Gelen WhatsApp güncellemesinin görüntülü görüşme özelliği nasıl kullanılır? WhatsApp Galaxy cihazlar için görüntülü görüşme özelliği nasıl kullanılır?

Öncelikli olarak cihazınızda WhatsApp uygulamasını indirin, daha sonrasında ise Play Store sayfasının arama kesimine ''WhatsApp'' yazarak uygulama sayfasına girin, bu adımdan hemen sonra uygulama sayfasını alta doğru kaydırın, alt tarafında ''Beta'' kısmını gördüğünüz taktirde ''İ'm İn'' butonuna basın ve ortalama 45 dakika bekledikten sonra tekrar uygulama sayfasını kontrol edin ve WhatsApp uygulamasının güncellemesi olduğu görülecek, güncellee butonuna basıldıktan hemen sonra uygulama bundan sonra görüntülü görüşme özelliğine sahip olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.