WhatsApp Görüntülü Görüşme Özelliği Nasıl Kullanılır?

WhatsApp Görüntülü Görüşme Özelliği Nasıl Kullanılır?

WhatsApp yeni güncelleme ile beraber kullanıcılarına yeni hizmetler sunmaya devam ediyor, yeni gelen güncelleme sonucunda WhatsApp görüntülü görüşme hizmeti vermeye de başladı. Yeni hizmet maalesef ki sınırlı sayıda kullanıcıya sunuluyor.

WhatsApp tarafı son bir gün içerisinde yeni rüzgar ve fırtınalar kopartmaya devam ediyor, gelen son güncellemeden hemen sonrasında ciddi bir gelişim kaydeden WhatsApp yeni güncellemeden hemen sonra görüntülü görüşme ve konuşma hizmeti de vermeye başladı.

Yeni verdiği hizmet ile beraber kullanıcılarına şuan için pek fazla net görüntü kalitesi sunmasa da gelecek aylarda yeni sunucu gücü ve yeni güncellemeler neticesinde tamamen Full HD görüntü kalitesini internet bağlantı hızına göre sunacak olan şirketin şuan için bu hizmeti sadece beta kullanıcılarına sunduğunu ifade etmek gerek. Eğer sizlerde WhatsApp görüntülü görüşme hizmetini kullanmak istiyor iseniz yapmanız gerekenler basit, direkt olarak Play Store arama kısmına WhatsApp yazmanız ve hemen arkasından uygulamanın sayfasına girip daha sonrasında ''beta kayıt ol'' butonuna basmanız yeterli olacaktır. Bu aşamadan hemen sonra WhatsApp uygulamasında görüntülü konuşmalar yapabileceksiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.