WhatsApp ile para nasıl gönderilir?

WhatsApp ile para nasıl gönderilir?

WhatsApp, para gönderme özelliğini aktif etti. Peki, WhatsApp ile para nasıl gönderilir? İşte adım adım WhatsApp para gönderme rehberi.

WhatsApp, geçtiğimiz günlerde Hindistan'da para gönderme özelliğini aktif etmişti. Android'deki Beta uygulamasında aktif olan WhatsApp üzerinden para gönderme özelliği yakında ülkemizde de kullanıma sunulacak.

Tanımladığınız banka hesabı üzerinden yapılacak olan para gönderme işleminin Mart ayında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Peki, WhatsApp ile para nasıl gönderilir? İşte adım adım WhatsApp para gönderme rehberi.

WhatsApp ile para nasıl gönderilir?

1.Adım: WhatsApp uygulamasından Ayarlar bölümüne tıklayın.

2.Adım: Ayarlar bölümünde Ödemeler seçeneği yer alacak. Buna tıklayın.

3.Adım: Ödemeler ekranına geldiğinizde Kullanım Şartları'nı kabul edin ve telefon numarınızı doğrulayın.

4.Adım: Daha sonra karşınıza desteklenen bankalar çıkacak. Bankanızı seçin ve hesap bilgilerinizi yazın.

5.Adım: Para göndermek istediğiniz kişinin sohbet pencerisini açın. Daha sonra + sekmesinden Ödeme butonuna tıklayın.Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra WhatsApp üzerinden para gönderebileceksiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.