WhatsApp iOS Uygulamasında Beklenen Güncelleme Yayınlandı!

WhatsApp iOS Uygulamasında Beklenen Güncelleme Yayınlandı!

WhatsApp uygulamasına geçtiğimiz hafta Android cihazlar için gelen güncelleme bugün sabah saatlerinde iOS cihazlara özel olarak sunuldu, WhatsApp uygulama güncellemesinin yeni özellikleri beraberinde getirdiği ifade ediliyor.

Kullanıcıların büyük bir özellik ile beraber güncelleneceğinden tam olarak emin olduğu WhatsApp uygulamasının yeni iOS güncellemesi kullanıcıları adeta çıldırttı, kullanıcılar yeni güncelleme ile beraber cihazlarında belli başlı bir takım arayüz değişimlerinin olduğunu, bunun yanında yeni güncelleme ile beraber gönder butonu ve space butonlarında da değişimler yapıldığı ve bu butonların atlama ve bir takım yenilikleri kullanıcılarına sunduğu ifade ediliyor.

Kullanıcıların iOS WhatsApp uygulama güncellemesinde yeni özellikler arasında yeni emojiler ve yeni animasyon ve görsel çizme özelliği cihazlara getiriliyor olurken cihazlada yer alan bu özelliklerin yanında ana ekran ve diğer bir takım sohbet ekranında bir çok yeniliğe yer verildiği ifade edilmekte. Kullanıcılar yeni güncelleme ile beraber güvenlik açısından da bir çok güvenlik sorununu bertaraf ediyor. Güncellemeyi iOS işletim sistemine sahip Apple iPhone modellerinize yükleyebilirsiniz. Uygulama güncellemesi sonrasında profil bilgilerinizi ve gizlilik ayarlarınızı kontrol etmeyi unutmayın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.