Whatsapp kullanıcıları bu habere dikkat! 10.yıl kutlama mesajı gerçek mi?

Whatsapp kullanıcıları bu habere dikkat! 10.yıl kutlama mesajı gerçek mi?

Whatsapp 10.yılını mı kutluyor? Whatsapp 7 GB internet paketi veriyor mu? Whatsapp kullananlar bu haberi mutlaka okuyun!

Son zamanlarda Whatsapp kullanıcıları kendi arkadaşları tarafından ‘’Whatsapp 10.yılını kutluyor’’ başlıklı mesaj almakta. Bu mesaj birçok Whatsapp kullanıcısını harekete geçirmiş durumda. Peki Whatsapp gerçekten 7 GB internet veriyor mu? Whatsapp 10.yılını kutluyor mesajı gerçek mi? Whatsapp’ta 25 kişiye mesaj atınca internet mi geliyor? Tüm detaylar haberimizde!

Whatsapp üzerinden insanlara gelen mesaj şu şekilde ‘’ WhatsApp 10. Yılını kutluyor! Eğer bugün bu mesajı 25 kişiye gönderirseniz, aylık 7 GB internet hakkınız olacaktır. 25 Kişide bu buton yeşile dönüşecek. Başarılar! ☑’’

Whatsapp 8.yılını tamamlamadı
Whatsapp henüz 8.yılını tamamlamadığı halde ‘’10.yılını kutluyor’’ mesajı ne kadar mantıklı olabilir? Kendisini eğlenmek amacıyla ortaya atmış fakat Whatsapp kuruluş yılı olan 2009 tarihini hesaplamadan bu başlığı atarak insanları umutlandıran şahsiyetlerin vay haline.

Whatsapp 2009 yılında kuruldu ve henüz 8.yılını tamamlamadı. İnternet fiyatlarındaki artış, ülkedeki ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın çokluğu ve akıllı telefonlar ile teknolojinin gelişmesi ile birlikte internet ihtiyacı bir hayli artmakta. Bu sebeple 7 GB interneti duyan insanlar 25 kişiye aynı mesajı göndermekte zorluk çekmiyor.

Bu mesajı dikkate alan kişiler olmasaydı, şuan bu haberi yazıyor olmazdık. Demek ki oldukça sayıda Whatsapp kullanıcısı internet paketi ihtiyacı duyuyor. Öylesine bir ihtiyaç ki, kendilerine gelen ‘’Whatsapp 10.yılını kutluyor’’ mesajını dikkate alarak araştırmadan, sormadan başkalarına atıyor. Siz siz olun böyle haberleri dikkate almayın. Mesaj içerisinde yer alan tik gri renkten siyaha dönüşmez.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum