WhatsApp yeşil tik nasıl yapılır?

WhatsApp yeşil tik nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar! Yeni bir blog yazıma hoşgeldin! Uzun aradan sonra #Anlatım serilerimize devam ediyoruz. Bu yazımda sizlere "WhatsApp'ta yeşil tik nasıl yapılır?" konusuna değineceğim.

Bildiğiniz üzere ilk Facebook ile başlayan ve sonra sırasıyla Twitter ve Instagram'a gelen "onay rozeti" bir diğer adıyla "mavi tik" güncellemesi WhatsApp'a da geliyor. Geçtiğimiz yıllarda Mark Zuckerberg Instagram'dan sonra WhatsApp'ı da satın almıştı. WhatsApp'ı satın aldıktan sonra WhatsApp'a Story güncellemesini getiren Mark, bu seferde "yeşil tik" olayını getirerek ek bir gelir sağlamaya çalışıyor.

Alınan bilgilere göre sadece işletmelere verilecek olan bu yeşil tik'i ise nasıl alabilirsiniz, nasıl yapabilirsiniz? Bu konu hakkında bilgi vereceğim.

Medyaya yansıyan haberlere göre WhatsApp yeşil tik olayı şuan BETA aşamasında. Edilinen bilgilerde "yeşil tik" rozetinin sadece işletme yerlerine verileceği konuşuluyor.

"WhatsApp yeşil tik olayı nasıl yapılır" diyen arkadaşlar yeni haberler geldiğinde ilk umutkose.com.tr blogunda olacaktır. Eğer bu güncelleme geldiğinde haber almak istiyorsanız içeriğin altındaki kısma doğru bir mail adresiniz ile yorum yapın! Yazım güncellendiğinde sizlere mail otomatik olarak gönderilsin.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.