WhatsApp’a Artık Onaylı Hesap İşareti Geldi!

WhatsApp’a Artık Onaylı Hesap İşareti Geldi!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a artık onaylı profil özelliği geldi.

Anlık mesajlaşma denilince akla gelen ilk programlardan birisi olan WhatsApp’a artık onaylanmış profil işareti geliyor. 

Sosyal medya uygulama devleri olan Twitter, Instagram ve Facebook bilindiği gibi uzun bir süredir kişi ve markalar için sunduğu “mavi tik” özelliği artık en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a geliyor. WhatsApp üzerinde artık kullanıcılar ve kuruluşlar onaylı hesap doğrulama işareti alabilecek. 

Windows Phone için oluşturulmuş olan yeni WhatsApp Beta’sında fark edilen onay tiki öncelikle işletmelerin WhatsApp hesaplarına verilecek. Küçük ya da orta ölçekli işletmelerle doğrudan iletişime geçmek isteyen kullanıcılar bu onay işaretiyle birlikte güvenle sohbet edebilecek. 

WhatsApp’ın Windows Phone sürümüne gelecek olan bu yeni özelliğin kısa bir süre içinde iOS ve Android işletim sistemi için de gelmesi bekleniyor. 

Dolandırıcılıkların Önüne Geçilecek!

Dolandırıcılığın önüne geçmek isteyen WhatsApp’ın böyle bir hamleyle birlikte kullanıcıları mağdur etmemek ve markalarında zarara uğratmamak için böyle bir yol üzerinde çalıştığı söyleniyor. WhatsApp’a gelecek olan bu yeni özelliğin alınması için hangi adımların atılacağı ve bu özelliğin ne zaman WhatsApp’a geleceği henüz belli değil.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.